Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Ламба од ХИМАЛАЈСКА СОЛ

1,400,00 ден1,990,00 ден

Подобрете👍 го квалитетот на воздухот во вашиот дом

Пријатна и топла светлина☀️

3kg  1400 den.

5kg   1990 den.

Бенефити на Ламбата од Хималајска сол

  • Го прочистува воздухот
  • Зрачи негативни јони во воздухот
  • Ги намалува симптомите на алергија и астма
  • Ја подобрува респираторната функција
  • Го неутрализира “Електросмогот” во просторијата
  • Го зголемува нивото на енергија
  • Го неутрализира електромагнетното зрачење
  • Го подобрува сонот
  • Ја подобрува општата физичка и ментална благосостојба
  • Го подобрува расположението и концентрацијата

 

 

 

Clear
Производи на акција
Scroll to Top