Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Convex ЛЕД сијалица

120,00 ден

Convex ЛЕД сијалица

Тип: GU10

Карактеристики:

  • 175-250V / 50-60Hz
  • Просечна трајност: 25.000 ч
  • 3000K / 4200K / 6000K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 8W;  Лумени: 740lm;  Димензии: 50x54mm
Clear
Производи на акција
Scroll to Top