Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Epsilon ЛЕД плафоњерка

891,00 ден1,402,00 ден

Epsilon ЛЕД плафоњерка

Карактеристики:

  • 185-265 V / 50-60 Hz
  • Боја на светлина: 6400K
  • Работни часови: 30.000 ч
  • Боја: бела

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 15W;  Лумени: 1125lm;  Димензии: A:260 B:55 (mm)
  • Моќност: 24W;  Лумени: 1800lm;  Димензии: A:330 B:60 (mm)
  • Моќност: 36W;  Лумени: 2700lm;  Димензии: A:410 B:60 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top