Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Kemer1 плафоњерка

997,00 ден3,500,00 ден

Kemer1 плафоњерка

Карактеристики:

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • Боја: хром
  • Тип на сијалица: G9

Детална спецификација на производот за моќност, димензии:

  • Моќност: макс. 40W;  Димензии: A:190 B:55 (mm)
  • Моќност: макс. 2x40W;  Димензии: A:150 B:345 (mm)
  • Моќност: макс. 3x40W;  Димензии: A:150 B:505 (mm)
  • Моќност: макс. 4x40W;  Димензии: A:645 B:150 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top