Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Konak1 декоративна плафоњерка

944,00 ден1,679,00 ден

Konak1 декоративна плафоњерка

Карактеристики:

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • Дифузер: стакло
  • Боја: мат хром
  • Тип на грло на сијалица: E27

Детална спецификација на производот за моќност, димензии:

  • Моќност: макс. 60W;  Димензии: A:90 B:220 (mm)
  • Моќност: макс. 2x60W;  Димензии: A:120 B:330 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top