Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Lori ѕидно ЛЕД светло

1,332,00 ден1,521,00 ден

Lori ѕидно ЛЕД светло

Карактеристики:

  • 85-265 V / 50-60 Hz
  • Боја на светлина: 4200К
  • Работни часови: 30.000 ч
  • Боја: хром

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 6W / 12 LED;  Лумени: 360lm;  Димензии: A:300 B:180 C:210 (mm)
  • Моќност: 9W / 18 LED;  Лумени: 540lm;  Димензии: A:380 B:180 C:210 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top