Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Regal ЛЕД wallwasher

2,278,00 ден5,418,00 ден

Regal ЛЕД wallwasher

 • 85-265V / 50-60Hz
 • Работни часови: 50,000ч
 • Боја на светлина: амбер, 3000K, црвена, зелена, сина
 • Заштита: IP65
 • Водоотпорност
 • Алуминиумско тело

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

 • Моќност: 9W;  Лумени: 540lm;  Димензии: 255mm (должина)
 • Моќност: 12W;  Лумени: 720lm;  Димензии: 330mm (должина)
 • Моќност: 18W;  Лумени: 1080lm;  Димензии: 480mm (должина)
 • Моќност: 24W;  Лумени: 1440lm;  Димензии: 630mm (должина)
 • Моќност: 36W;  Лумени: 2160lm;  Димензии: 930mm (должина)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top