Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Saray декоративна плафоњерка

958,00 ден1,796,00 ден

Saray декоративна плафоњерка

Карактеристики:

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • Дифузер: стакло
  • Боја: мат хром
  • Тип на грло на сијалица: E27

Детална спецификација на производот за моќност, димензии:

  • Моќност: макс. 40W;  Димензии: A:70 B:180 (mm)
  • Моќност: макс. 60W;  Димензии: A:73 B:235 (mm)
  • Моќност: макс. 2x60W;  Димензии: A:75 B:285 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top